În perioada 6-12 aprilie 2014, la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen din Bacău se desfășoară ETAPA NAȚIONALĂ a Olimpiadei de Geografie, având ca organizatori: Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Județean Bacău și Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen [Vizitati si Galeria foto Karpen].

A fost stabilit lotul României pentru Olimpiada Internațională de Geografie, din Cracovia - Polonia, prin susținerea unei probe de baraj. Lotul este format din următoarele eleve:

  • Aura Elena AMIRONESEI - Colegiul Național Iași [195 puncte]
  • Andra Cosmina ALBULESCU - Colegiul Național C. Negri Galați [162 puncte]
  • Cosmina Andreea MANEA - Colegiul Național I.C. Brăteanu Pitești [148 puncte]
  • Anca Maria RĂDULESCU - Colegiiul Național I.C. Brăteanu Pitești [137 puncte]

Invitație! Invităm participanții la Olimpiada Națională de Geografie (profesori și elevi) să transmită în vederea publicării pe site-ul oficial a unor selecții de fotografii realizate în cadrul acestui eveniment. Pentru a veni în sprijinul dv. vă recomandăm să utilizați pentru transferul fotografiilor site-ul WeTransfer [Selectați I agree pentru Terms and Conditions]. 

Părerea ta contează! Invităm participanții la Olimpiada Națională de Geografie 2014 să împărtașească păreri și impresii despre activitățile desfășurate cu ocazia olimpiadei și, eventual, să ne spună părerea referitor la colegiul gazdă - Colegiul Tehnic de Comunicații N.V. Karpen Bacău. Am vrea să aflăm părerea dumneavostră referitor la existența site-ului oficial al olimpiadei și despre utilitatea acestuia. Vizualizează! Adaugă!

  Ca urmare a facilităților oferite de S.C. TRANSPORT PUBLIC S.A. BACĂU,
participanții la ONG 2014 vor avea gratuitate
pe mijloacele de transport urban de călători din municipiul Bacău
,
pe baza ecusonului primit la sosire.

Pentru a primi informații despre desfășurarea activităților etapei naționale a Olimpiade de Geografie [6-12 aprilie 2014], vă invităm să completați formularul de înregistrare [introduceți numele și prenumele dumneavoastră și adresa corectă de email; este necesar să validați adresa de mail introdusă]. 


Locația: Bacău, județul Bacău

Situat la 9, 6 km în amonte de confluenţa Bistriţei cu Siretul, municipiul Bacău (144307 locuitori) a valorificat în decursul existenţei sale seculare trăsături naturale deosebit de avantajoase pentru polarizarea zonei centrale a Moldovei. Punct de convergenţă a unor importante drumuri comerciale, târg, vamă, reşedinţă domnească, Bacăul a cunoscut începând cu finalul secolului al XIX-lea o evoluţie rapidă sub aspect demografic, economic, edilitar-urbanistic, impunându-se treptat în reţeaua urbană naţională. Cu ocazia Olimpiadei Naționale de Geografie, vă invităm cu drag să descoperiţi obiectivele turistice și culturale ale județului Bacău şi municipiului reşedinţă, incluse pe site-ul de prezentare al Colegiului Tehnic de Comunicații Nicolae-Vasilescu Karpen - www.ctcnvk.ro/prezentare/bacau.html. Vă dorim mult succes şi o şedere cât mai plăcută pe meleagurile unde s-au desăvârşit mari personalităţi ale Panteonului nostru naţional: Vasile Pârvan, George Bacovia, Vasile Alecsandri, George Enescu, Tristan Tzara, George Apostu.


Info

Va invitam sa vizitati site-ul de prezentare al Colegiului de Comunicatii Nicolae Vasilescu-Karpen Bacau - www.ctcnvk.ro. Oferta educationala a colegiului este disponibila pe site-ul oferta.ctcnvk.ro.

Pe toata perioada de desfasurare a Olimpiadei Nationale de Geografie, Colegiul Tehnic de Comunicatii Nicolae Vasilescu-Karpen din Bacau ofera participantilor acces gratuit la internet prin WiFi (in campus) si acces la internet in camerele de camin. Deasemenea, participantii au acces la calculatoarele din laboratorul AeL [sala: A12] (pe perioada desfasurarii activitatilor), cu acordul profesorilor insotitori.


Site-ul ongbacau.ctcnvk.ro este realizat de Gabriel NASTASA.